PULSE Predictive Maintenance

Door nieuwe data worden verrassende inzichten gecreëerd. We leggen onder andere het verband tussen onderhoud en het aantal storingen eenvoudig bloot. Dit resulteert in kostenreductie en een verhoogde betrouwbaarheid door meer gerichte onderhoudsacties op het juiste moment.

Strukton PULSE Analytics Predictive Maintenance

Al jaren precies het benodigde onderhoud, eigenlijk geen storingen, minimale kosten en dik tevreden gebruikers in uw gebouw? Is dat geluk of wijsheid? De vanzelfsprekende beheersing van comfort, energieverbruik en het voorspellen van de onderhoudsbehoefte van uw gebouw gaat niet vanzelf. Hoe meer we weten, hoe slimmer we worden en hoe groter het potentieel om te verbeteren.

Datagestuurd

Nieuwe combinaties van data creëren verrassende inzichten: we leggen onder andere het verband tussen onderhoud en het aantal storingen bloot. PULSE Analytics doet met behulp van slimme algoritmes een voorstel voor de ideale onderhoudsplanning. Dit op basis van bestaande onderhoudsplanning, gebruik en prestaties van uw gebouwinstallaties. Dit resulteert in kostenreductie en een verhoogde betrouwbaarheid door meer gerichte onderhoudsacties op het juiste moment.

 • Verbinden

  PULSE Connect

  Data ontsluiten

  Het gebouwbeheersysteem (GBS) wordt ontsloten met PULSE Connect zodat alle data beschikbaar is, software wordt beheerd en alle GBS-meldingen automatisch naar onze Servicedesk worden gestuurd. Slimme meters worden gekoppeld en indien nodig worden sensoren bijgeplaatst.

 • Analyseren

  PULSE Analytics

  Data analyseren

  In PULSE Analytics verzamelen we alle data, worden nieuwe inzichten mogelijk en adviseren we de juiste frequentie van preventief onderhoud. Het kijkt voor u 24/7 dwars door uw gebouw en houdt u natuurlijk op de hoogte door middel van PULSE-meldingen. Gebruik én verbruik is zo inzichtelijk en voorspelbaar. Afwijkingen worden zichtbaar en zo voorkomen we storingen voordat ze überhaupt plaatsvinden. Hiermee beheerst u de omgeving integraal en worden gewenst comfort, energieverbruik en kosten eenvoudig geoptimaliseerd. Energieverbruik en productieverlies dalen. Besparing en levensduur stijgen.

 • Informeren

  PULSE Portal

  Resultaten rapporteren

  Een geavanceerd documentmanagementsysteem, gekoppeld aan real time inzicht in onderhoud en storingsopvolging. Documenten, asset data, meldingen, offertes, onderhoudsrapportages/planning en KPI's in één portal.

 • Communiceren

  PULSE Display

  Resultaten communiceren

  Behaalde resultaten tonen we met trots in algemene of openbare ruimten met het PULSE Display. Met deze ‘narrowcasting’ worden actuele gegevens van bijvoorbeeld energieverbruik afgewisseld met interne mededelingen of nieuwsberichten. Gebruikers bewust maken van het effect van hun gedrag op duurzaamheid dat gaat niet vanzelf, ook dát doen we met Strukton PULSE.

 • Adviseren

  PULSE Consult

  Nieuwe inzichten

  Door nieuwe combinaties van data worden verrassende inzichten gecreëerd. Het verband tussen onderhoud en het aantal storingen wordt eenvoudig blootgelegd. Dit resulteert niet alleen in kostenreductie, maar ook in een verhoogde betrouwbaarheid door meer gerichte onderhoudsacties op het juiste moment. Hoe meer we weten, hoe slimmer we worden en hoe groter het potentieel om te verbeteren.