Platform voor datagestuurde dienstverlening

Gebouwen, daar zijn er veel van. Gebouwen waar we steeds slimmer worden, waar we werken. Die ons boeien of ongemerkt aan ons voorbij gaan. Waar je soms wacht en soms lacht, waar nieuwe kansen starten.

Integraal gebouwbeheer

In al deze gebouwen nemen we sommige zaken als vanzelfsprekend aan. Bijvoorbeeld dat het er comfortabel en veilig is. We verlangen ook dat de gebouwen waarin we werken en verblijven, duurzaam zijn. Dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Voor een optimaal, integraal gebouwbeheer is het Strukton PULSE platform ontwikkeld. Big Data en Internet of things gecombineerd met beheer en onderhoudkennis van Strukton Worksphere.

In Strukton PULSE komt alles samen in applicaties en adviezen. Deze staan allemaal in dienst van het ontsluiten van data om een analyse mogelijk te maken, om te rapporteren of om bewust gedrag te stimuleren.

 • Verbinden

  PULSE Connect

  Data ontsluiten

  Het gebouwbeheersysteem (GBS) wordt ontsloten met PULSE Connect zodat alle data beschikbaar is, software wordt beheerd en alle GBS-meldingen automatisch naar onze Servicedesk worden gestuurd. Slimme meters worden gekoppeld en indien nodig worden sensoren bijgeplaatst.

 • Analyseren

  PULSE Analytics

  Data analyseren

  In PULSE Analytics verzamelen we alle data, worden nieuwe inzichten mogelijk en adviseren we de juiste frequentie van preventief onderhoud. Het kijkt voor u 24/7 dwars door uw gebouw en houdt u natuurlijk op de hoogte door middel van PULSE-meldingen. Gebruik én verbruik is zo inzichtelijk en voorspelbaar. Afwijkingen worden zichtbaar en zo voorkomen we storingen voordat ze überhaupt plaatsvinden. Hiermee beheerst u de omgeving integraal en worden gewenst comfort, energieverbruik en kosten eenvoudig geoptimaliseerd. Energieverbruik en productieverlies dalen. Besparing en levensduur stijgen.

 • Informeren

  PULSE Portal

  Resultaten rapporteren

  Een geavanceerd documentmanagementsysteem, gekoppeld aan real time inzicht in onderhoud en storingsopvolging. Documenten, asset data, meldingen, offertes, onderhoudsrapportages/planning en KPI's in één portal.

 • Communiceren

  PULSE Display

  Resultaten communiceren

  Behaalde resultaten tonen we met trots in algemene of openbare ruimten met het PULSE Display. Met deze ‘narrowcasting’ worden actuele gegevens van bijvoorbeeld energieverbruik afgewisseld met interne mededelingen of nieuwsberichten. Gebruikers bewust maken van het effect van hun gedrag op duurzaamheid dat gaat niet vanzelf, ook dát doen we met Strukton PULSE.

 • Adviseren

  PULSE Consult

  Nieuwe inzichten

  Door nieuwe combinaties van data worden verrassende inzichten gecreëerd. Het verband tussen onderhoud en het aantal storingen wordt eenvoudig blootgelegd. Dit resulteert niet alleen in kostenreductie, maar ook in een verhoogde betrouwbaarheid door meer gerichte onderhoudsacties op het juiste moment. Hoe meer we weten, hoe slimmer we worden en hoe groter het potentieel om te verbeteren.