Building Holland Top 10 - vraag 6

Waar zijn de Strukton PULSE-applicaties gehost?

Mark Honings, technisch specialist bij Strukton PULSE 

"Op eigen servers. Naast de inzet van firewalls zijn we ISO 27001-gecertificeerd. Dat is dé standaard voor informatiebeveiliging."

Informatiebeveiliging 

‘De applicaties van Strukton PULSE hosten wij in eigen beheer op onze eigen servers. Daarvoor werken we nauw samen met de afdeling ICT van Strukton Worksphere. Om de veiligheid van de data te waarborgen, hebben we verschillende maatregelen genomen. Naast de inzet van firewalls zijn we ISO 27001 gecertificeerd. Dat is dé standaard voor informatiebeveiliging. Deze norm stelt diverse strenge veiligheidseisen, zoals een gedegen wachtwoordenbeheer.

Door al deze veiligheidsmaatregelen zorgen we ervoor dat de data van onze opdrachtgevers niet voor derden bereikbaar is. Daarnaast hebben we maatregelen genomen op het gebied van de beschikbaarheid van en de toegang tot de data voor opdrachtgevers. Zo krijgen we een melding als er een storing is, zodat we daar direct op kunnen anticiperen. Doordat we onze systemen actief bewaken, kunnen we een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van de data op onze servers garanderen.’

 

Ook interessant voor u

 • Mogelijke gebouwmaatregelen in relatie tot COVID-19

  Mogelijke gebouwmaatregelen in relatie tot COVID-19

  Mogelijke gebouwmaatregelen in relatie tot COVID-19

 • Voorspelbaar liftonderhoud dankzij de PULSE Liftsensor

  Voorspelbaar liftonderhoud dankzij de PULSE Liftsensor

  Voorspelbaar liftonderhoud dankzij de PULSE Liftsensor

 • Inzicht in bezetting en benutting van werkplekken

  Inzicht in bezetting en benutting van werkplekken

  Inzicht in bezetting en benutting van werkplekken