Strukton PULSE Analytics gaat voor predictive maintenance

Het is nu heel eenvoudig om de onderhoudsplanning van uw vastgoed te optimaliseren. Nieuw in PULSE Analytics is de toevoeging van Predictive Maintenance (PdM): het voorspellen van het optimale onderhoud op basis van werkelijke data. Dit met als doel het verlagen van het aantal storingen en van de onderhoudskosten

We zijn zo vaak in een gebouw, dat we sommige dingen voor vanzelfsprekend aannemen. Al jaren precies het benodigde onderhoud, eigenlijk geen storingen, minimale kosten en dik tevreden gebruikers in uw gebouw? Is dat geluk of wijsheid? De vanzelfsprekende beheersing van comfort, energieverbruik en het voorspellen van de onderhoudsbehoefte van uw gebouw gaat niet vanzelf. Daarom hebben we een onderhoudsmodule aan PULSE Analytics toegevoegd.

Strukton PULSE Analytics gaat voor predictive maintenance

Predictive maintenance

Met deze module is de voorspelling van het optimale preventieve onderhoud van uw installaties mogelijk. Hoe meer we meten, hoe meer we weten. Hoe slimmer we worden, hoe groter het potentieel om te verbeteren. 
Strukton PULSE Analytics doet met behulp van slimme algoritmes een voorstel voor de ideale onderhoudsplanning. Dit op basis van bestaande onderhoudsplanning, gebruik en prestaties van uw gebouwinstallaties. Nieuwe combinaties van data creëren verrassende inzichten: we leggen onder andere het verband tussen onderhoud en het aantal storingen bloot. Dit resulteert in kostenreductie en een verhoogde betrouwbaarheid door meer gerichte onderhoudsacties in de juiste frequentie.

Integrale analyse

Strukton Worksphere is gespecialiseerd in realisatie en in beheer en onderhoud van de omgeving waarin we werken, reizen en verblijven. PULSE Analytics is de integrale big data analyse-omgeving waarin het Comfort, Energieverbruik, Onderhoud en het functioneren van de (gebouw)installaties continu voor u wordt gemonitord. Data, kennis én ervaring als vanzelfsprekend.

Beheerst beheren, Strukton PULSE. Het verschil tussen beheren en beheersing.

Ook interessant voor u

 • Strukton PULSE ISO27001 gecertificeerd

  Strukton PULSE ISO27001 gecertificeerd

  Strukton PULSE ISO27001 gecertificeerd

 • Zorggroep Sint Maarten tekent voor Strukton PULSE

  Zorggroep Sint Maarten tekent voor Strukton PULSE

  Zorggroep Sint Maarten tekent voor Strukton PULSE

 • Nationaal Muziekkwartier gaat verduurzamen met Strukton PULSE

  Nationaal Muziekkwartier gaat verduurzamen met Strukton PULSE

  Nationaal Muziekkwartier gaat verduurzamen met Strukton PULSE