Strukton PULSE ISO27001 gecertificeerd

Strukton PULSE heeft het certificaat ISO27001:2013 behaald, dé internationale standaard voor informatiebeveiliging. Het certificaat toont aan dat de vertrouwelijke gegevens, waarmee Strukton PULSE werkt, zeer goed beveiligd zijn en dat de organisatie ‘in control’ is.

Big data. Cloud computing. Internet of Things. Data zijn noodzakelijk om beheer en onderhoud steeds slimmer te kunnen uitvoeren. Veilig databeheer is dan ook een hot topic. Er lopen immers enorme hoeveelheden data van onze opdrachtgevers en hun gebouwen via onze systemen. Met het behalen van deze ISO27001-certificering maakt Strukton PULSE aantoonbaar dat er zeer zorgvuldig met deze data wordt opgegaan.

Internationale norm informatiebeveiliging

ISO27001 is de strenge internationale norm op het gebied van informatieveiligheid en 
-beschikbaarheid. Strukton PULSE heeft een Information Security Management Systeem geïmplementeerd (ISMS). Onafhankelijk auditor KIWA heeft het ISMS beoordeeld en volgens de internationale NEN-ISO/IEC 27001:2013 norm gecertificeerd. Alle normelementen zijn positief beoordeeld. Strukton PULSE voldoet hiermee aan de internationale standaard voor het beveiligen van systemen die informatie bevatten. Hierdoor zijn de gegevens van onze klanten aantoonbaar gewaarborgd en worden ze op een gestandaardiseerde manier beschermd.

Strukton PULSE ISO27001 gecertificeerd

Veilige omgeving

Met meer dan 550 aangesloten gebouwen en 2,8 biljoen meetpunten verwerkt Strukton PULSE miljoenen datagegevens per dag. Strukton PULSE bestaat uit een aantal onderdelen, allemaal in dienst van het ontsluiten van data die analyses en rapportages mogelijk maken en bewust gedrag stimuleren. Om zo uiteindelijk een gezonde, veilige en comfortabele verblijfsomgeving naar persoonlijke wensen te realiseren.
 

“Wij zijn trots op het behaalde ISO27001 certificaat. Voor de klanten van Strukton PULSE is het van het grootste belang dat hun data voortdurend goed beveiligd is. Het ISO27001 certificaat bevestigt dat Strukton PULSE de processen op het gebied van informatieveiligheid goed op orde heeft.”

Maikel Nabuurs, manager Monitoring en Datamanagement Strukton Worksphere

Ook interessant voor u

 • Zorggroep Sint Maarten tekent voor Strukton PULSE

  Zorggroep Sint Maarten tekent voor Strukton PULSE

  Zorggroep Sint Maarten tekent voor Strukton PULSE

 • Nationaal Muziekkwartier gaat verduurzamen met Strukton PULSE

  Nationaal Muziekkwartier gaat verduurzamen met Strukton PULSE

  Nationaal Muziekkwartier gaat verduurzamen met Strukton PULSE

 • Energiemodule Strukton PULSE voor DUO²

  Energiemodule Strukton PULSE voor DUO²

  Energiemodule Strukton PULSE voor DUO²