Informeren

PULSE Portal

Resultaten rapporteren

Een geavanceerd documentmanagementsysteem, gekoppeld aan real time inzicht in onderhoud en storingsopvolging. Documenten, asset data, meldingen, offertes, onderhoudsrapportages/planning en KPI's in één portal.

DocumentenPortal Mijn Documenten

Alle door Strukton Worksphere voor u beheerde documenten, zoals verslagen, certificaten, inspectie- en onderhoudsrapportages, zijn hier gearchiveerd. Slimme toekenning van metadata in Microsoft Sharepoint zorgt dat ieder document eenvoudig is te vinden.

 

 

 


MeldingenPortal Meldingen

In deze module wordt een overzicht weergegeven van alle gedane meldingen (zowel storingen als regie- en offerteaanvragen). Dit overzicht is te filteren op werkbonstatus, type werk, gebouw, etc. U kunt binnen en buiten werktijd storingen of regieverzoeken in de PULSE Portal melden.

 

 

 


GebouwenPortal Mijn Gebouwen

Hier vindt u alle locaties en gebouwen die in het contract zijn opgenomen. Per gebouw kan worden doorgeklikt tot op het niveau van individuele installaties, waarbij de relevante actuele assetdata wordt getoond.

 

 

 

 

 

 

 


Preventief OnderhoudPortal Preventief Onderhoud

Deze module geeft u inzicht in de onderhoudsplanning en de voortgang van het preventieve onderhoud. U kunt filters instellen voor klantnummer, gebouw, technieksoort, wel of niet wettelijk verplichte activiteiten. Uiteraard is eenvoudig een export naar MS Excel te maken.

 

 

 


OffertesPortal Offertes

Alle uitgebrachte offertes zijn in deze module op te roepen, ook prijsopgaves die al in opdracht zijn gegeven of mogelijk zijn vervallen. Intuïtieve sorteer- en filtermogelijkheden zorgen dat u snel de offerte vindt die u zoekt. Eenvoudig doorklikken brengt u bij de prijsopgavebrief en alle offertedetails.

 


DashboardsPortal Meldingen dashboard

Er worden in dit dashboard actuele periode-overzichten getoond voor meldingen en kosten per locatie, en meldingen per technieksoort, voor alle gebouwen samen of voor één specifiek gebouw. Wij richten een PULSE Analytics dashboard in, afgestemd op uw specifieke wensen. Wij hebben een bibliotheek met meer dan 30 performance indicators die worden samengesteld uit de meting van variabelen uit uw eigen gebouwbeheersysteem.

 

 • Verbinden

  PULSE Connect

  Data ontsluiten

  Het gebouwbeheersysteem (GBS) wordt ontsloten met PULSE Connect zodat alle data beschikbaar is, software wordt beheerd en alle GBS-meldingen automatisch naar onze Servicedesk worden gestuurd. Slimme meters worden gekoppeld en indien nodig worden sensoren bijgeplaatst.

 • Analyseren

  PULSE Analytics

  Data analyseren

  In PULSE Analytics verzamelen we alle data, worden nieuwe inzichten mogelijk en adviseren we de juiste frequentie van preventief onderhoud. Het kijkt voor u 24/7 dwars door uw gebouw en houdt u natuurlijk op de hoogte door middel van PULSE-meldingen. Gebruik én verbruik is zo inzichtelijk en voorspelbaar. Afwijkingen worden zichtbaar en zo voorkomen we storingen voordat ze überhaupt plaatsvinden. Hiermee beheerst u de omgeving integraal en worden gewenst comfort, energieverbruik en kosten eenvoudig geoptimaliseerd. Energieverbruik en productieverlies dalen. Besparing en levensduur stijgen.

 • Informeren

  PULSE Portal

  Resultaten rapporteren

  Een geavanceerd documentmanagementsysteem, gekoppeld aan real time inzicht in onderhoud en storingsopvolging. Documenten, asset data, meldingen, offertes, onderhoudsrapportages/planning en KPI's in één portal.

 • Communiceren

  PULSE Display

  Resultaten communiceren

  Behaalde resultaten tonen we met trots in algemene of openbare ruimten met het PULSE Display. Met deze ‘narrowcasting’ worden actuele gegevens van bijvoorbeeld energieverbruik afgewisseld met interne mededelingen of nieuwsberichten. Gebruikers bewust maken van het effect van hun gedrag op duurzaamheid dat gaat niet vanzelf, ook dát doen we met Strukton PULSE.

 • Adviseren

  PULSE Consult

  Nieuwe inzichten

  Door nieuwe combinaties van data worden verrassende inzichten gecreëerd. Het verband tussen onderhoud en het aantal storingen wordt eenvoudig blootgelegd. Dit resulteert niet alleen in kostenreductie, maar ook in een verhoogde betrouwbaarheid door meer gerichte onderhoudsacties op het juiste moment. Hoe meer we weten, hoe slimmer we worden en hoe groter het potentieel om te verbeteren.